Bucak'ta Yaşanan Elektrik Kesintilerinin Nedeni Belli Oldu

Bucak'ta elektrik nakil hatlarına bitişik vaziyette bulunan ağaç dallarına konan kuşlar, elektrik kesintilerine neden oluyor.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde enerji nakil hatlarının hemen üstünde bulunan ince dallara konan kuşlar, bazı bölgelerde sık sık elektrik kesintisine yol açınca, gelen şikayetler üzerine kesintilerin nedeni belli oldu.

enerji nakil hatlarının hemen üstünde bulunan ince dallara konan kuşlar, zaman zaman trafoların patlamasına neden oluyor. Elektrik kesintilerinin sık sık yaşanmasından dolayı da vatandaşlar dert yandı.

Elektrik kesintisinin nedeni kuşlar

TEİAŞ yetkilileri ise kesintinin elektrik hatlarına bitişik nizamda olan ağaç dallarına konan kuşlardan kaynaklandığını belirtti.

Elektrik hatlarında gerekli bakımların sürekli yapıldığını vurgulayan yetkililer, Burdur'un Bucak İlçesi'ne gelen göçmen kuşlar nedeniyle bazı arızaların yaşandığını ancak ekiplerin en kısa sürede duruma müdahale ettiğini bildirdi.

Elektrik kesintisinin nedeniTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.