Bucak’ta Yeni Bir Marka Doğuyor

Bucak'ta Yeni Marka Doğuyor Eski markasını sözleşme ağırlığı ve fiyat politikası yüksekliğinden dolayı sözleşme bitiminde yenilemeyen Eski Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi yeni yüzü ve menü indirimi ile birlikte Cafe’in olarak geliyor.

Bucak’ta Yeni Marka Doğuyor

Eski markasını sözleşme ağırlığı ve fiyat politikası yüksekliğinden dolayı sözleşme bitiminde yenilemeyen Eski Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi yeni yüzü ve menü indirimi ile birlikte Cafe’in olarak geliyor. Günümüz kafe işletmecilerinin tüm menülerine sahip olmasının yanında fiyatları görünce şaşıracaksınız. En iyi ürün ve hizmet politikasının yanında en iyi fiyat politikası sloganı ile birlikte yola çıktıklarını belirten Cafe’in sahibi ilçemize franchising kafeyi ilk kendilerinin getirdiğini belirtti. Kalite ve hizmetten taviz vermeyerek 5 yıllık deneyimi ile birlikte Bucaklılara hizmet vereceğini ifade etti. ilçemizde bir kaç gündür gündem konusu oldu.

Osmanlı KahvecisiBayramefendi Osmanlı KahvecisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.