Bucak'ta yeni evlenecek çiftler dikkat! Yusuf Erdoğdu’dan kır düğün salonu sözü

Bucak'ta yeni evlenecek çiftler dikkat! Yusuf Erdoğdu’dan kır düğün salonu sözü... MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yeni evlenecek çiftlere destek olmak için kır düğün salonu yapılacağını açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yeni evlenecek çiftlere destek olmak için kır düğün salonu yapılacağını açıkladı.

Belediye tarafından faaliyete geçirilecek kır düğün salonu ile yeni evlenecek gençlerimize desteklerini sürdüreceklerini belirten Yusuf Erdoğdu, "yapacak olduğumuz salonu aynı zamanda konser alanı olarak da kullanılabilecek ve yeterli otopark alanına sahip olacaktır." dedi.

Kır düğün salonunun yeni evlenecek çiftlere uygun fiyatlı düğün imkanı sunacağının altını çizen Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, "Gençlerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bucak'ı daha güzel bir şehir yapmak için hep birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

yeni evleneceklerçiftYusuf ErdoğduBucak Kır düğün salonuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.