Bucak'ta yol çalışma nedeniyle zaman zaman trafiğe kapanacak

Burdur'un Bucak ilçesinde taşkın koruma çalışmaları kapsamında, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarının bir kısmında çalışma yapılıyor. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde taşkın koruma çalışmaları kapsamında, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarının bir kısmında çalışma yapılıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, dere ıslah ve kanal çalışmaları nedeniyle 70 Evler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarının Tarihi Onaç köprüsüne kadar olan kısımda çalışmaların yapıldığını duyurdu.

Zaman zaman yolun trafiğe kapalı olacağını belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Kıymetli hemşerilerim, DSİ 5. Kısım Taşkın Koruma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen dere ıslah ve kanal çalışmaları nedeniyle 70 Evler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarının Tarihi Onaç köprüsüne kadar olan kısmında orta refüjü kaldırılarak yerine DSİ tarafından dere kanalı yapılacaktır. Çalışmalar süresince zaman zaman yol trafiğe kapatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

dsi burdur burdurEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.