Bucak'ta yürüttüğü motorla gezerken enselendi

Bucak'ta yürüttüğü motorla gezerken enselendi! Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan motor hırsızlığı emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesi ile çözüldü. Bir kişi gözaltına alındı.

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan motor hırsızlığı emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesi ile çözüldü. Bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Bucak ilçesi Çukur Mahalle'de motosiklet hırsızlığı meydana geldi. M.G. 22 Mart Cuma günü sabah saatlerinde, kendisine ait motoru 21 Mart Perşembe günü akşam saatlerinde park ettiği yerde bulamadı. Olayla ilgili Şikayet üzerine harekete geçen Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda, kamera incelemesi ile çalınan motor ve motoru süren şüpheli tespit edildi. 

Çalınan motosikletle aynı özellikte bulunan ve plakası bulunmayan motosikletle seyir halinde olan S.E. dur ihtarına uymadı. Yaşanan kovalamaca sonucu S.E. yaya olarak yakalanırken, terk ettiği motosiklet ise Yeni Mahalle'de bulundu.

Motorda yapılan inceleme sonucunda düz kontak yapılarak çalıştırılan motosikletin şase incelemesi sonucunda M.G.'ye ait olduğu tespit edildi. 

 

motormotor hırsızlığıolayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.