Bucak'tan mücavir alan dışına çıkması yasak olan öğrenci servisi, bakın nerede yakalandı

Bucak'tan mücavir alan dışına çıkması yasak olan 2 adet öğrenci servisinden biri, Burdur Yeşilova Jandarma ekiplerine yapılan ihbarlar neticesinde yakalandı.

Bucak'tan Mücavir Alan Dışına Çıkması Yasak Olan Öğrenci Servisi, Yeşilova'da Yakalandı!

Bucak'tan mücavir alan dışına çıkması yasak olan 2 adet öğrenci servisinden biri, Burdur Yeşilova Jandarma ekiplerine yapılan ihbarlar neticesinde yakalandı.

Yakalanan aracın plakası 15 C 40.. olarak belirlenirken, diğer aracın plakasının 15 C 40.. olduğu öğrenildi.

Bucak Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Aktaş, yaptığı açıklamada, Tutanak düzenlenen 15 C 40.. plakalı aracın, mücavir alan dışına çıkması yasak olmasına rağmen şehirler arası taşıma yapmaya usulsüz ve kanunsuz olarak devam ettiğini belirtti.

Bu tür durumlara karşı gerekli yasal işlemlerin yapılacağını vurgulayan Başkan Önder Aktaş, vatandaşların da bu tür durumlarda yetkililere ihbarda bulunmaları gerektiği konusunda hatırlatmada bulundu.

Milletin ekmeğiyle oynamanın doğru olmadığını ve bu tür durumlara göz yumulamayacağını belirten Başkan Önder Aktaş, " C plakaları takip etme yetkisi bizde değil, bu işin önünde arkasında sorumlu kim varsa bedelini ödemelidir. Bu araba Bucak'tan Yeşilova'ya kadar gidiyor fakat hiç kimse bu aracı durdurup sorgulamıyor. Bu hususta yetkililerin gerekli çalışmaları yapmasını talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.

mücavir alanyasaköğrenci servisiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.