BUCAK TAPU’DA GÖREVLİ YAZAR ALPARSLAN HIZ KİTABINI KAYMAKAMA HEDİYE ETTİ

Bucak Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu,Bucak Tapu Müdürü Özcan Taşçılar ile Tapu personeli ve yazar Alparslan Hız'ı makamında ağırladı. Yazarımızın piyasaya yeni çıkan ikinci kitabı ve çevirisi yapılarak yurt dışında da satışa sunulan ilk kitabı ile …

Bucak Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu,Bucak Tapu Müdürü Özcan Taşçılar ile Tapu personeli ve yazar Alparslan Hız’ı makamında ağırladı. Yazarımızın piyasaya yeni çıkan  ikinci kitabı ve çevirisi yapılarak yurt dışında da satışa sunulan ilk kitabı ile ilgili bilgi alan Bucak Kaymakamımız Erol Tanrıkulu; yurt dışında popüler olan  bu türün kendi örf,adet ve geleneklerimiz ile harmanlanarak gençlerimize sunulmasının çok önemli olduğunu belirterek bu yönde ilk adımların ilçemiz bünyesinde atılmış olmasından,büyük mutluluk duyduğunu, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da benzer başarılar elde etmesini temenni ettiğini dile getirdi. İlçemizin kitaba ve yazara verdiği önemi, bu yönde oluşturdukları projeleri de hatırlatan Kaymakamımız, eğitime her yönüyle destek verecekleri sözünü verdi.

Erol TanrıkuluÖzcan TaşçılarAlparslan HızTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.