BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ÖĞRENCİLERE EŞOFMAN

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası oda binasında Bucak Ve köylerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırladığı Eşofmanları Okul Müdürlerime teslim etti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası  oda binasında Bucak Ve köylerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırladığı Eşofmanları Okul Müdürlerime teslim etti.

16 Aralık 2019 pazartesi Günü  Bucak Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda  Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu,Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürleri ,Bucak Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Yönetim Kurulu  üyeleri Katıldı.

Eşofman Dağıtımında Konuşan Başkan Hasan  Yalçın Mecikoğlu ” 18 yıldır odamızda  her yıl Eşofman  Dağıtımını yapıyoruz ,800 eşofman  Köy ve ilçemiz okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilecek,öğrencileri okul müdürleri belirleyip onlar veriyor biz burada sadece  onlara teslim ediyoruz “dedi. Kaymakam ve Belediye Başkanı  “Bu Hayra vesile olan üye İş-adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler .

butso öğrenciye hediye eşofmanbutsoTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.