Bucak Toptan Sebze Meyve Hali Yoğun Talep Üzerine 2. Şubesi İle Hizmetinizde

Bucak Toptan Meyve Sebze Hali, yoğun talep üzerine 2. Şubesi olan Aslan Manav adı ile Bucak'ta hizmete başladı.

Bucak Toptan Meyve Sebze Hali, yoğun talep üzerine 2. Şubesi olan Aslan Manav adı ile Bucak'ta hizmete başladı.

Bucak'ta geçtiğimiz ay açılan Aslan Manav, Köle Mezarlığı karşısında büyük talep görmesi üzerine, aynı fiyatlarla artık Atatürk İlköğretim yanında da hizmet verecek.

Haftanın 7 günü sizlere hizmet verecek olan Aslan Manav, her gün saat 08:30 ile 21:30 arasında birçok sebze ve meyve ile sizleri bekliyor.

Yoğun talep üzerine 1. şubemize uzak kalan vatandaşlar için yeni şube açtıklarını belirten Aslan Manav işletme sahibi Süleyman Özbudak, " Fiyatlarımız 1. şubedeki gibi uygun olacak. Fiyatlandırmamızda herhangi bir değişiklik yok. Bucak Halkına uygun fiyatlarla kaliteli ürün sağlamaya devam ediyoruz. İşletmemizde Erik, havuç, telle domates, salatalık, Fasulye çeşitleri, patlıcan, biber çeşitleri, portakal, çağla, kivi, yeni dünya, çilek, elma, patates, soğan, muz, marul, muz, ilerleyen dönemlerde de çeşitlerimizi daha da artıracağız. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

TEL: 0530 840 79 84 

ADRES:  Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı No: 73 Konak Alçı yanı Bucak / Burdur

halaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.