BUCAK TRAP ATICILARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Türkiye’deki spor aktiviteleri ile uğraşan tüm toplulukların Türkiye İdman Cemiyetleri adı altında bir araya getirilmesi Atıcılık ve avcılık faaliyetleri altında Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen ‘BAHAR KUPASI TRAP BÖLGESEL LİG 1. YARIŞMASI düzenlendi. Yarışmaya …

Türkiye’deki spor aktiviteleri ile uğraşan tüm toplulukların Türkiye İdman Cemiyetleri adı altında bir araya getirilmesi Atıcılık ve avcılık faaliyetleri altında Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen ‘BAHAR KUPASI TRAP BÖLGESEL LİG 1. YARIŞMASI düzenlendi.

Yarışmaya birçok il ve ilçelerden sporcular katıldı. Bucak’tan da 10 sporcu ile yarışmalara katılan Bucak trap atıcıları gençlik spor kulübü olarak Genç erkeklerde :Baki Yaşar ikinci oldu. Profesyonel atışlarda Hüseyin Günhan Türkiye üçüncüsü oldu.

Açıklama yapan kulüp üyeleri: ”Bizlere desteğini esirgemeyen başta Bucak Belediye Başakanı’mız Emrullah Ünal ve tüm Bucaklı hemşehrilerimize teşekkür ederiz.”dediler.

BAHAR KUPASI TRAP BÖLGESEL LİGAtıcılık ve avcılık faaliyetleriBUCAK TRAP ATICILARITürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.