BUCAK TSO’DAN BAŞKAN ÜNAL’A ZİYARET

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a yeni görevinde başarılar dileyerek Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bucak Belediyesi ile işbirliği içerisinde adımlar atarak Bucak’a Ticari ve Sanayi alanlarında olumlu hizmetler yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Emrullah Ünal ise açıklamasında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu Bey’e ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız ile Bucak Belediyemiz olarak uyumlu çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu uyum ile Bucakımız için daha çok iş ve daha çok hizmet üreterek İlçemiz için başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum. Ben bir kez daha Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve Yönetimimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BUCAK TSOBucak Ticaret ve Sanayi OdasıHasan Yalçın MeçikoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.