Bucak Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Buğrahan Özkurt atandı Buğrahan Özkurt kimdir?

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Gediz'in tenzipleriyle Bucak Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Buğrahan Özkurt atandı.

Buğrahan Özkurt Bucak Ülkü Ocakları Başkanı oldu

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Gediz'in tenzipleriyle Bucak Ülkü Ocakları Başkanlığı'na Buğrahan Özkurt atandı.

NNC Medya Ailesi olarak, Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Buğrahan Özkurt ve görevini devreden İsmail Mutlucan'a da yeni görevinde başarılar dileriz.

Buğrahan Özkurt kimdir?

Burdur'un Bucak ilçesinde 11 Kasım 1998 tarihinde dünyaya gelen Buğrahan Özkurt, ilk ve orta öğrenimini Atatürk İlkokulu'nda, lise öğrenimini Özel Oğuzhan Sağlık Koleji'nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde tamamladı.

Özkurt, gençlik yıllarından itibaren Ülkü Ocakları'nda aktif görev aldı. Bucak Ülkü Ocakları Lise Teşkilat Başkanlığı, Teşkilatlandırma Masa Başkanlığı, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Fakülte Başkanlığı ve KKTC Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Masa Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Özkurt, iş hayatında da başarılı bir girişimci olarak öne çıkıyor. Hala faaliyette olan Lider Fitness spor salonunun işletmecisi olan Özkurt, sporun ve sağlıklı yaşamın önemine inanıyor.

Özkurt, gençlik yıllarından itibaren edindiği tecrübeleri ve başarılarını, Türkiye'nin daha iyi bir ülke olması için kullanmayı hedefliyor.

2023 yılında Bucak Ülkü Ocakları Başkanlığı'na seçilen Özkurt, bu görevini halen sürdürüyor.

Bucak Ülkü OcaklarıBuğrahan ÖzkurtatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.