BUCAK ÜLKÜ OCAKLARI SEMİNERLER SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Bucak İlçesin ilk gençlik derneklerinden olan ilçe çok sayıda değer yetiştiren Bucak Ülkü Ocakları seminerler eğitim serisine devam ediyor.

Bucak İlçesin ilk gençlik derneklerinden olan ilçe çok sayıda değer yetiştiren Bucak Ülkü Ocakları seminerler eğitim serisine devam ediyor.

Bucak Ülkü Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Emekli İmam Abdullah GÜZEL oldu. Dini Konular üzerine anlatım yaparak gelen soruları cevaplayan Gençlerimiz bizim geleceğimiz onlara sahip çıkalım diyen Emekli İmamı dinlemeye gelen Çok Sayıda Üniversiteli,Liseli gençlerin yanı sıra Bucak Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Bütün,MHP Burdur İl başkanı Hikmet Ökte, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete, Burdur MHP İl Yönetiminden Abdurrahman Yüksel,Bucak MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve yönetimi,Bucak Marangozlar Hizarcılar Oda Başkanı İsmail İnan ve vatandaşlar geldi.

Bucak Ülkü Ocakları Başkanı Mutafa Bütün ” Uzun yıllardır Bucak ilçemizde gençlerimizin Ahlaklı ve Ülkesine faydalı olmasını sağlamak çeşitli eğitim ve seminerlerimizi sürdürüyoruz, bu günde Abdullah Güzel hocamızın Güzel sohbeti ile aydınlandık kendisine ,buraya dinlemeye gelen misafirlerimize ve özellikle gençlerimize teşekkür ediyorum “dedi .

bucak ülkü ocaklarıseminerlerTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.