Bucak Ülkü Ocaklarında birlik beraberlik yemeği

Burdur'un Bucak ilçesindeki ülkücü gençler, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde buluştu.

Burdur'un Bucak ilçesindeki ülkücü gençler, birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde buluştu.
Bucak Ülkü Ocağı yönetimi tarafından ülkücülerle yapılacak faaliyetler hakkında görüşlerin değerlendirildiği yemekli toplantıya, Bucaklı Ülkücüler katılım sağladı. Bucak Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Mutlucan ülkücü gençlerle birlik ve beraberlik yemeği düzenlemesi camia içinde olumlu karşılandı.
Bucak Ülkü Ocakları binasında düzenlenen yemekte, yapılacak seminerler ve gelecekte ki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bucak Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Mutlucan, Bucak Ülkü Ocağı yönetiminin her zaman olduğu gibi çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ve toplumun refleksleriyle, ihtiyaçlarına göre sosyal etkinliklerini tüm yönetim kadrosuyla yapacaklarını belirtti.
Mutlucan, “Ülkü Ocaklarının asli unsuru olan gençlerimizin her konuda fikir sahibi olması ve ahlaki konulara temas edebilmesi için çeşitli ocak içi seminerlerin ve toplantıların artarak devam etmesi için çalışmalarımız eskisi gibi sürecektir” diye konuştu.

 

Bucak Ülkü Ocağıbirlik beraberlik yemeğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.