Bucak ve Gölhisar'da jandarma 7/24 sahada

Jandarma ekipleri, orman yangınlarının önlenmesine yönelik denetimlerine aralıksız devam ediyor. Gölhisar ve Bucak ilçelerinde 23-24 Eylül 2023 tarihlerinde meydana gelmesi muhtemel orman yangınlarını önlemek ve vatandaşları bilgilendirmek maksadıyla denetimler yapıldı.

Jandarma, orman yangınlarını önlemek için denetimlerine devam ediyor

Jandarma ekipleri, orman yangınlarının önlenmesine yönelik denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Gölhisar ve Bucak ilçelerinde 23-24 Eylül 2023 tarihlerinde meydana gelmesi muhtemel orman yangınlarını önlemek ve vatandaşları bilgilendirmek maksadıyla, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığına bağlı Komando Timleri ile Jandarma Asayiş Timleri tarafından ormanlık alanlarda denetimler yapıldı.

Denetimler kapsamında, ormanlık alanlarda ateş yakmak, mangal yapmak, tüfekle atış yapmak gibi orman yangınlarına neden olabilecek faaliyetlerde bulunan vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Ayrıca, orman yangınlarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.

Jandarma, orman yangınlarının önlenmesi için denetimlerine aralıksız devam edecek.

jandarmasahaorman yangınıönlemTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.