Bucak Yalnız Bırakmadı İtfaiye Ekipleri Datça'ya Yola Çıktı

Datça'da çıkan orman yangını sonrasında ekipler seferberlik başlattı. Bölgede yangının bir an evvel söndürülmesi için Bucak'tan ekip sevk edildi

Muğla'nın Datça İlçesi'nde çıkan orman yangını sonrasında, Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri yola çıktı.

Datça'da çıkan yangın, geçtiğimiz sene ve Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaşanan orman yangınlarının ardından herkesi panikletti.

Sıcakların artması ile birlikte başlayan ufak çaplı yangınların ardından Datça'da ağaçlarla kaplı ormanlık alanda, çıkan yangın sonrasında tüm ekipler teyakkuza geçti.

Bölgeden dumanların yükseldiğinin farkedilmesinin ardından, çok sayıda ekip yangın bölgesine sevk edildi.

Gelen bilgiler doğrultusunda, rüzgarın etkisi ile birlikte yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Hava kararmadan önce yangına karadan ve havadan müdahale edildi. Yangının bir an önce söndürülmesi için bölgede çalışmalar devam ederken, Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri de yangınla mücadele etmek için harekete geçti.

13 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00 sularında Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Datça'daki yangınla mücadele için yola çıktı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Muğla Datça'da başlayan orman yangına müdahale etmek için Belediye itfaiye ekiplerimiz yola çıktı. İtfaiyecilerimiz ve ormancılarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Allah sahada mücadele eden tüm ekiplerimizin yardımcısı olsun.

Datça yangınMuğla yangınBucak yangına destekTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.