BUCAK YENİ PAZARINA KAVUŞTU VATANDAŞ ARTIK YARARLANABİLECEK

Bucak'ta süs tavukları ve kümes hayvanları pazarı 1 Mart 2020 Pazar günü açıldı. Bucak'tan Kanatlı Ömer Kargo'nun gayretleriyle açılmış ve açıldığı gün pazara yoğun ilgi vardı.

Bucak’ta süs tavukları ve kümes hayvanları pazarı 1 Mart 2020 Pazar günü açıldı. Bucak’tan Kanatlı Ömer Kargo’nun gayretleriyle açılmış ve açıldığı gün pazara yoğun ilgi vardı. Ömer Kargo’nun bize aktardığı kadarıyla bu pazarın geç kalındığını önceki yıllarda yapılan dernek çalışmalarından sonuç alınamadığını söyledi.Federasyonlar kurulalı 8-10 yıl oldu diyen Ömer Kargo “Bu camia çok hızlı gelişmekte bizde prosedürleri tamamlayıp bu adımları atacağız” dedi. Bir çok ilçede mezat ve yarışlar var Bucak’ta dereceye giren kanatlı hayvan olduğunu söyleyen Ömer Kargo “İlçemizde Türkiye’de bulunan çeşitlerden bulunmaktadır. Night Brahma, Night Sussex, Blue Colombian Brahma, Sultan, İspenç, Australorp gibi ülkemize yurt dışından yumurta veya canlı olarak getirilmekte” diye ifade etti.

Süs tavukları ve kümes hayvanları pazarı, Pazar günleri Bucak Kahveler Mevkiinde Kıraathanenin arkasında kurulacak.

BUCAK YENİ PAZARbucak tavuk pazarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.