BUCAK ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERİ İZMİR TARIM FUARINA GÖTÜRÜYOR

Tarım ve Hayvancılığın sürdürülebilirliğinde teknolojinin payı büyüktür. Teknolojik anlamda yenilikleri ve uygulama tekniklerini çiftçilerimizle her daim buluşturuyoruz. Böylelikle, rekabetçi ve sürdürülebilir tarım politikası ile işletmeler devamlı ve karlı olarak faaliyetlerini devam ettiriyorlar. Bucak ilçesinde tarıma gönül …

Tarım ve Hayvancılığın sürdürülebilirliğinde teknolojinin payı büyüktür. Teknolojik anlamda yenilikleri ve uygulama tekniklerini çiftçilerimizle her daim buluşturuyoruz. Böylelikle, rekabetçi ve sürdürülebilir tarım politikası ile işletmeler devamlı ve karlı olarak faaliyetlerini devam ettiriyorlar.

Bucak ilçesinde tarıma gönül vermiş ve tarım işi ile uğraşan çiftçilerimizi bu yıl 15.si düzenlenecek olan AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 06.02.2020 Perşembe gecesi saat 00:00 da çiftçi grubu halinde ulaşımını sağlayacağız. Tarım, Tarım Teknolojileri, Seracılık Tohum, Fidan, Sulama Teknolojileri, Hayvancılık ve Hayvan Teknolojilerine ilişkin birçok yeni ürünlerin bulunacağı fuara yurt dışından da katılımın sağlanacağı fuara ilgi duyan tüm paydaşlarımızı davet ediyoruz.

Ziyaretçi olarak katılımlar için Bucak Ziraat Odası Başkanlığı’ na 06.02.2020 saat 14:00’a kadar isimlerini yazdırmalarını bekliyoruz.

GİDİŞ: 06.02.2020 Perşembe Gecesi saat 00:00

DÖNÜŞ: 07.02.2020 Cuma akşamı

FUAR KATILIM BEDELİ : 30 TL

BUCAK ZİRAAT ODASIİZMİR TARIM FUARINATürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.