Bucak ZTYO’da İlk Kez Doktora Programı Açılıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Okul Müdürü Prof. Dr. Adnan Kalkan, açıklamada bulunarak “Muhasebe ve Finansman” ve “Yönetim Bilişim Sistemleri” bölümleri olmak üzere iki Anabilim Dalında Doktora programı açıldığını bildirdi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Okul Müdürü Prof. Dr. Adnan Kalkan, açıklamada bulunarak “Muhasebe ve Finansman” ve “Yönetim Bilişim

Sistemleri” bölümleri olmak üzere iki Anabilim Dalında Doktora programı açıldığını bildirdi.

İLK KEZ AÇILIYOR
Müdür Kalkan yaptığı açıklamada “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak yerleşkesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu bünyesinde bulunan “Muhasebe ve Finansman” ve “Yönetim Bilişim Sistemleri” bölümleri olmak üzere iki Anabilim Dalında ilk kez bir Doktora programı Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 04.09.2019 tarihli toplantısında alınan kararı ile açılmıştır.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
Ayrıca Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 04.09.2019 tarihli toplantısında alınan kararı ile de Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu bünyesinde yer alan “Gümrük İşletme” Anabilim Dalında da tezli Yüksek Lisans programı açılmıştır.

5 ADET LİSANSÜSTÜ PROGRAMDA FAALİYETE DEVAM

Halen Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu bünyesinde yer alan “Muhasebe ve Finansman” ve “Yönetim Bilişim Sistemleri” Anabilim dallarında yürütülen tezli Yüksek Lisans programları ile birlikte toplam 5 adet lisansüstü programda eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülecektir.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Bilişim SistemleriBucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YüksekokuluAdnan KalkanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.