Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu’ndan Yöremizi Temsil eden TÜRK Bayrağı

e-twinning projesi kapsamında Burdur’u temsilen projeye katılan Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu deniz kabukları ile Türk bayrağı tasarlayarak Sagalassos resmi, lavanta ve mermer ile süsleme yapıldı.

e-twinning projesi kapsamında Burdur’u temsilen projeye katılan Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu deniz kabukları ile Türk bayrağı tasarlayarak Sagalassos resmi, lavanta ve mermer ile süsleme yapıldı.

Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu, ortağı olduğu 81 İLDE ŞANLI BAYRAĞIMIZ e-twinning projesi kapsamında deniz kabukları ile Türk bayrağı tasarladı. Türk Bayrağı, Burdur ve Bucak’ı temsil eden Sagalassos resmi, lavanta ve mermer ile süslenerek hoş bir görüntü verildi. Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu Gökkuşağı sınıfı öğretmeni Nihal Çoban, öğrencileri ile birlikte deniz kabuklarını beyaz ve kırmızı renge boyadı. Minik ellerin değdiği deniz kabukları muntazam bir şekilde yerleştirilerek Türk Bayrağımız oluşturuldu. Son olarak ise yöremizi temsil eden mermer taşları ve lavanta ile süsleme yapılarak hoş bir görüntü verildi.

Millet için bayrağımızın önemi amaçlanan proje kapsamında hazırlanan Türk bayrağımız, ilimizi ve ilçemizi temsil etmek üzere 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü programında sergilenmek üzere Konya’ın Çumra ilçesine gönderildi.

Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Nazmiye Ulusan Öğütçü, “Ortağı olduğumuz 81 İLDE ŞANLI BAYRAĞIMIZ e Twinning projesini tamamladık

Projenin hedefi ;Ulusal bilinci uyandırmak için bayrak sevgisini öğrencilerimize küçüklükten aşılamaktır.81 İlde yapılan her yaştan her sınıftan bayrak tasarımları ile ulusal bilinç oluşturmak hedeflenmektedir. Projede diğer bir amaçta millet için bayrağımızın önemini vurgulamaktır. Önemli olan yaş değil 81 ilde birlikteliktir. Kurtuluş savaşında olduğu gibi çoluk çocuk, yaşlı, genç topyekun ulusal bilinç uyandırmak için öğrencilerimizle birlikte bayrak şartnamesine uygun olarak ilimizi temsilen tasarladığımız bayrağımız 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü programında Konya´nın Çumra ilçesinde sergilenmek üzere yola çıkmıştır.

Başta Gökkuşağı sınıfı öğretmeni Nihal Çoban ile minik öğrencilerimiz olmak üzere projede emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. ”ifadelerini kullandı.

Türk bayrağını hazırlayan Gökkuşağı sınıf öğretmeni Nihal Çoban da, “Projemiz kapsamında sergilenmek üzere Türk Bayrağı tasarımı yaptık. Öğrencilerimiz ile birlikte deniz kabuklarını kırmızı ve beyaz renge boyayarak Türk Bayrağımızı yaptık. İlimizi ve ilçemizi temsil etmesi amacı ile Sagalassos resmi, lavanta ve mermer taşları kullandık. Güzel bir çalışma oldu. 81 ilden gelen Türk Bayrakları ve bizim eserimiz 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma gününde Konya’nın Çumra ilçesinde sergilenecek.” dedi.

etwinningTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.