Bucaklı 5 yaşındaki Melih'in mektubu yürekleri ısıttı

Burdur İli Bucak ilçesinden deprem bölgesine örgü yeleklerini gönderen 5 yaşındaki Melih'in mektubu duygulandırdı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından tek yürek olan Türkiye’nin Burdur ili Bucak ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Melih isimli minik çocuk, herkes gibi depremzedelere yardım gönderirken, gönderdiği yeleklerin içine bıraktığı mektup yürekleri ısıttı.
Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5 yaşındaki Melih’in gönderdiği mektubu görünce duygulandığını belirterek paylaşımda bulundu.
Güzel memleketimin yüreği güzel, kalbi güzel insanları sözlerini kullanan Şahin, Melih’in gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.
İlk günden itibaren afet bölgesi için kenetlenen Bucak Halkı, hem afet bölgelerinde hem de kentte depremzedelere destek olmaya devam ediyor.
Başkan Fatma Şahin’in paylaştığı mektupta Melih şu sözleri kullandı;
Ben Melih, Burdur Bucak’tan. Hiç giymediğim örgü yelekleri sizler için gönderiyorum. Dualarımız sizlerle, Allah’a emanet olun. ( 5 yaşında olduğum için benim söylediklerimi annem yazdı. Resimleri ben çizdim güzel kardeşlerim)

[H]15858[/H] [H]15857[/H] [H]15856[/H] [H]15855[/H] [H]15854[/H] [H]15853[/H]  [H]15851[/H] [H]15850[/H] [H]15849[/H] [H]15847[/H]

Fatma Şahindeprem yardımıGaziantep depremTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.