BUCAKLI ÇİFTÇİLER İZMİR TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

BUCAKLI ÇİFTÇİLER İZMİR TARIM FUARINDA Bucaklı Çiftçiler 7 Şubat 2020 Cuma günü İzmir Uluslararası Tarım ve hayvancılık fuarına katıldılar. Bucak Ziraat Odası organizatörlüğünde gerçekleşen İzmir Tarım ve Hayvancılık fuar gezisine 100 çiftçi katıldı. …

BUCAKLI ÇİFTÇİLER İZMİR TARIM FUARINDA

Bucaklı Çiftçiler 7 Şubat 2020 Cuma günü İzmir Uluslararası Tarım ve hayvancılık fuarına katıldılar. Bucak Ziraat Odası organizatörlüğünde gerçekleşen İzmir Tarım ve Hayvancılık fuar gezisine 100 çiftçi katıldı. Bucaklı çiftçiler Fuar alanında katılan firmaların yeni ekipmanlarını ve gelişmeleri izleyip incelediler. Bazı çiftçilerimiz eğitim ve yarışmalara katılarak ödül aldılar .

Her yıl düzenlenen İzmir Bursa Konya ve Antalya Tarım Hayvancılık fuarlarına Bucak Ziraat Odası çiftçilerin ziyaretlerinin olması için gerekli çalışmaları yapıyor. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “ Çiftçilerimiz teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buldukları bu tür etkinlik ve fuarlara gitmelerine oda olarak gerekli desteği veriyoruz,önemli olan bilinçli çiftçilik yapılmasını sağlamak kaliteli ürün düşük maliyet ile verimi arttırmak “ dedi .

İZMİR TARIM VE HAYVANCILIK FUARITARIM VE HAYVANCILIK FUARITürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.