BUCAKLI ESNAFLAR RAFTİNGTE BULUŞUYOR

Bucak Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, korona virüs salgını ile hem bedenen hem de ruhen yorulan esnaflar için rafting turu düzenliyor.

Bucak Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, korona virüs salgını ile hem bedenen hem de ruhen yorulan esnaflar için rafting turu düzenliyor.

Hem sosyal hayata canlılık katan hem de esnaflar arasındaki dayanışmayı güçlendirecek rafting turu ile Bucaklı esnaflara önemli bir hizmet sunan oda başkanı İnan, “bu süreçten hepimiz etkilendik. Hem eğlenelim hem zor günleri arkamızda bırakalım istiyorum. Etkinliğin esnaflarımız arasında birlik ve beraberliği artıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

120 TL olarak belirlenen tur ücretini 80 TL’ye düşürdüklerini belirten Başkan İnan, “Belediye başkanımız talebimizi geri çevirmedi. Esnafımızın bu kötü sürecin ardından böyle bir etkinliğe ihtiyacı olduğu konusunda hemfikiriz. Kendisine esnaflarımız arasında dayanışmayı da artıracağını düşündüğümüz turumuzdan bahsettim. Kendisi de düşüncemizin yerinde olduğunu esnafımızın bu etkinlikle daha iyi hissedeceğini belirtti. Her zaman olduğu gibi yanımızda duran ve bu etkinliğimizde yakıt desteğinde bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a hem şahsım hem de esnafımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın katkıları ve katılımları ile düzenlenen rafting turu 12 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Ulaşım, Rafting, Öğle Yemeği dahil katılım ücreti: 80 tl Toplanma Yeri:
Eski perşembe pazarı Zİraat bankası arkası saat 07:00’de Detaylı bilgi için:

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanı İsmail İnan

Tel: 0536 595 55 88

Bucak Hızarcılar ve Mobilyacılar Odasıİsmail İnanrafting turuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.