Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Bucaklı sporcular, İlçe Spor Müdürü Zeki Çelik ve antrenörleriyle birlikte Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kuruca, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Türkiye Judo Şampiyonası ile Bulgaristan’da düzenlenen Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda dereceye girerek önemli başarılara imza atan sporcular, Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile bir araya geldi.
Türkiye ve Avrupa’dan derecelerle döndüler
Türkiye Judo Şampiyonası’nda Burdur’u temsil eden Ceylin Başarır Türkiye Şampiyonu, Ayşenur Özdil ise Türkiye 2’ncisi oldu.
Bulgaristan’da gerçekleştirilen Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda İbrahim Atmaca ve Elif Erdoğdu Avrupa 2’nciliği, Bedia Su Bolat ise Avrupa 3’üncülüğü elde etti.
Başarılı sporculara Kaymakamlık ziyaretinde İlçe Spor Müdürü Zeki Çelik, Antrenör Cihan Gökaydın ve Antrenör Yardımcısı Gufran Turan eşlik etti.
Kaymakam Kuruca sporcuları tebrik etti
Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Türkiye ve Avrupa dereceleriyle ilçenin gururu olan sporcuları ve onları müsabakalara hazırlayan antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.