Bucaklı iş insanı Zeki Doğan, son yolculuğuna uğurlandı

Burdur'un Bucak ilçesinin tanınan simalarından iş insanı, Oğuzhanspor eski Başkanı Zeki Doğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Burdur'un Bucak ilçesinin tanınan simalarından iş insanı, Oğuzhanspor eski Başkanı Zeki Doğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle 1 Nisan günü yaşamını yitiren, Bucak ve Oğuzhanspor sevdalısı Zeki Doğan, Köle Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla defnedildi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği cenaze törenine; Türkiye Damızlık Genel Başkanı Kamil Özcan, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Meclis Başkanı Hikmet Cangır, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, Bucak Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Osman İnal, Bucaklı esnaflar, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

NNC Medya Ailesi olarak, yaşamını yitiren merhum Zeki Doğan'a Allah'tan rahmet, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Bucak ölümBucak vefatBurdur ölümBurdur vefatTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.