BUCAKLI MUHAMMET ANKARA B.B.EGOSPOR KULÜBÜNE TRANSFER OLDU

Bucak İlçesinde spor hayatına başlayan Muhammet Recep ÇETİNKAYA İlk Kulubü olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor adına mücadele ederken Milli olmuş , lise ve Üniversite hayatına Antalya da devam etmektedir .

Bucak İlçesinde spor hayatına başlayan  Muhammet Recep ÇETİNKAYA İlk Kulubü olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor adına mücadele ederken  Milli olmuş , lise ve Üniversite hayatına Antalya da devam etmektedir . 

Antalya’da okuduğu için Muhammet Recep ÇETİNKAYA Antalya’daki Kulübü ile  çalışarak şampiyonluklar yaşamaya devam etti..

Geçtiğimiz Günlerde Milli Sporcu kendine gelen teklifi değerlendirerek Türkiye’nin TAEKWONDO Branşında En Büyük Üç Kulübünden birisi olan Ankara Büyük Belediyesi Ego spor Kulübüne Transfer oldu. On bir yıllık spor hayatında zorlu basamakları bir bir çıkarak zirveye ulaşan Milli Sporcumuz Muhammet Recep ÇETİNKAYA yeni kulübünde başarılar dileriz.

 

muhammet recep çetinkayaAnkara Büyük Belediyesi Ego spor Kulübü transferTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.