Bucaklı öğrenci Burdur il birincisi ve Türkiye 23'ncüsü oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Çakıcı, Siyer - i Nevi yarışmasında Burdur İl Birincisi oldu.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Çakıcı, Siyer-i Nebi yarışmasında Burdur İl Birincisi oldu.

AGD tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Burdur il birincisi olarak başta ailesi ve okulunu olmak üzere tüm Bucak'ı gururlandıran Ramazan Çakıcı, Türkiye 23'ncüsü oldu. 

Aldığı başarı ile gurur kaynağı olan Ramazan Çakıcı, Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gültop'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan okul yönetimi, "Okulumuz 12 C öğrencisi Ramazan Çakıcı AGD tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Burdur İl BİRİNCİSİ ve Türkiye 23. sü olmuştur. Sınavda tüm soruları doğru yapan öğrencimiz başarısı ile okulumuzu ve camiamızı gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. " ifadelerini kullandı.

Siyer-i Nebi yarışmasıBucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.