Burdur'a 3 Yeni Okul Yapılacak

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2020 YILI BURDUR EK YATIRIM PROGRAMI BELLİ OLDU.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Yılı ek yatırım programı kapsamında Burdurda 3 okulun yatırıma alındığını açıkladılar.

EĞİTİM ŞEHRİ BURDURUMUZDA OKULLARIMIZIN DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VEREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Burdurun eğitimde marka bir şehir olduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdurumuz da yapılacak olan yatırımları takip etmeye devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız da yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 2020 Yılı Temel Eğitim Kurumları Ek Yapım Programı kapsamında 3 proje yatırıma alındı. Bunlar Burdur Merkez Bağlar Mahallesindeki Vali Dr . Süleyman Oğuz İlköğretim Okulu güçlendirme ve onarım yapılması Yine Deprem tahkik raporları sonucunda yıkımı gerçekleşen Merkez TÜRK HAVA KURUMU Ortaokulu 16 Derslikli ve Karamanlı İlçemiz ALİ ULVİ KURUCU Ortaokulu 16 Derslikli Yık-Yap projesi kapsamında 2020 yılı ek yatırım programına alınmıştır. Burdurumuza hayırlı olsun. Şeklinde açıklamada bulundular.

Bayram ÖzçelikYasin Uğurek yatırım programıMİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞITürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.