Burdur’a Fen ve Teknoloji Liseleri Mi Geliyor ?

Burdur’a yaptığı özel eğitim yatırımlarıyla ilin gurur kaynağı haline gelmesini sağlayan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’a ziyarette bulundu.

Burdur’a yaptığı özel eğitim yatırımlarıyla ilin gurur kaynağı haline gelmesini sağlayan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’a ziyarette bulundu.

Kurucu Hurşit Çetin, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’ı ziyaret ederek geleceğin eğitimi üzerine istişarede bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Kurucu Çetin, “Hem akademik hemde sosyal alanlardaki başarılarla Burdur’un eğitimine sağladığımız katkılardan bahsettik.Burdur’da eğitimin öncüsü olduğumuzu ve kurumsal yapımızı koruduğumuzu, okulumuzun profesyonel eğitim kadrosunu ve gelişmiş fiziki koşullarını da göz önünde bulundurarak geleceğin eğitimine yön verecek Fen ve Teknoloji Liselerinin ilimizde açılması konusunda destek vereceklerini ilettiler. Kendilerine desteklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” Dedi.

hurşit çetinözlem dağa ziyaretiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.