Burdur Ağlasun'da kaza! Sürücü ve çocuk yaralandı

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde tek taraflı bir trafik kazası meydana geldi. 15 ACA 522 plakalı otomobilin savrulması sonucu 2 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri müdahale için sevk edildi, detaylar için hemen tıklayın!

Bugün sabah saatlerinde Burdur'un Ağlasun İlçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 10:00 sıralarında Ağlasun Peçenek Mevkiinde tek taraflı trafik kazası gerçekleşti. Ağlasun'dan Bucak istikametine doğru seyir halindeki 15 ACA 522 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarına savruldu.  Savrulmanın etkisiyle sürücü ve yanında bulunan 1 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Burdur kazaBurdur HaberBurdur HaberleriAğlasun kazakazaTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.