Burdur Altınyayla'da badem fidanı dağıtımı

Burdur'un Altınyayla ilçesindeki üreticilere, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından TAKEP Projesi Kapsamında Badem Fidanı dağıtımı yapıldı.

Burdur'un Altınyayla ilçesindeki üreticilere, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından TAKEP Projesi Kapsamında  Badem Fidanı dağıtımı yapıldı.
Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi "TAKEP" kapsamında, il genelindeki atıl tarım arazilerinin tarıma kazandırılması amacıyla hazırlanan badem fidanı dağıtımı Altınyayla üreticilerine yapıldı.

Altınyayla ilçesinde yüzde 75'i Tarım ve Orman Bakanlığı, yüzde 25'i üretici katkısıyla 3 bin 750 adet Badem Fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Altınyayla Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Müdürü Mehmet Esen ve üreticiler katıldı.

Program sonrası yine TAKEP Projesi kapsamında Altınyayla İlçesinde dağıtımı yapılan marul fidelerinin yerinde kontrolleri gerçekleştirildi.

Hayal Girişim

Burdur badem fidanı dağıtımıErtuğrul AslanAhmet SerttaşMehmet TuğrulTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.