Burdur Antalya Yolunda Hatalı sollama faciayla noktalanıyordu

Burdur-Antalya karayolunda seyir halinde olan bir kamyonun yaptığı hatalı sollama, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışma tehlikesi yarattı.

Burdur ile Antalya arasındaki karayolunda yaşanan tehlikeli anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Seyir halindeki bir kamyonun hatalı sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduğu anlar yürekleri ağza getirdi.

Kaydedilen görüntülerde kamyonun kontrolsüz şekilde karşı şeride geçtiği, o sırada karşıdan gelen otomobille çarpışma noktasına geldiği ve son anda yeniden kendi şeridine döndüğü görüldü. Olası bir facianın saniyelerle önlendiği olay, trafikte dikkatsiz sollamanın ne kadar büyük risk oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Görüntüleri kayda alan sürücü ise yaşananlara tepki gösterdi. Sürücü, “Bak işte bunların yüzünden kaza oluyor. Yolda hiçbir şey yok. Adam yoldan çıktı bak. Yazık vallahi yazık, sonra yol kötü” sözleriyle yaşadığı tepkiyi dile getirdi.

kaynak bomba32

burdur antalya yolukamyon kazalarıburdur haberantalya haberTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.