BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE 12. SINIFLARIN MEZUNİYET COŞKUSU

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MEZUNİYET TÖRENİNİ COŞKUYLA KUTLADI!

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MEZUNİYET TÖRENİNİ COŞKUYLA KUTLADI!

ONLINE ORTAMDA “LİSEYE VEDA, ÜNİVERSİTEYE MERHABA!” DEDİLER!

Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerini, velilerini ve öğretmenlerini temsilen Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde coşkulu bir mezuniyet töreni yapıldı. Tören sırasında canlı yayın bağlantısı kurularak mezuniyet heyecanı tüm öğrenci ve velilerle paylaşıldı.

Bu yıl dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle öğrenciler mezuniyet törenine online ortamda katıldılar. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen mezuniyet törenine, eğitimlerini Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi bünyesinde başarıyla tamamlayarak üniversite serüvenine ilk adımlarını atmaya hazırlanan 12. sınıf öğrencileri, öğrencilerin aileleri ve lise branş öğretmenleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hasan KELEŞ’in, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem DAĞ’ın ve Bahçeşehir Koleji & Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin YÜCEL’in konuşmalarıyla devam etti. Mezuniyet Andı’nın okunmasıyla ve lise branş öğretmenlerinin tek tek mezun öğrencilerin isimlerini okuyarak iyi dileklerde bulunmasıyla devam eden törende, bayrak-sancak devir teslimi ve derece yapan öğrencilerin yaş kütüğüne isimliklerini çakmasıyla unutulmaz dakikalar yaşandı. Tören sırasında üstün başarı gösteren öğrencilere plaket takdimi gerçekleştirildi. Tören, 10’dan geriye sayılması ve mezuniyet keplerinin canlı yayında havaya atılmasıyla sona erdi.

Yapılan online mezuniyet töreniyle ilgili konuşan Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hasan KELEŞ: “Bugün dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu zor durumu göz önünde bulundurarak, Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerimizi gururla üniversiteye uğurlarken hepimiz bir ilki yaşadık. Online ortamda düzenlenen mezuniyet törenimizde öğrencilerimizin mezuniyet heyecanını öğretmenlerimiz ve değerli velilerimizle birlikte paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. Tüm çocuklarımıza üniversite yaşamlarında başarılarla dolu yıllar geçirmelerini temenni ediyor, iyi tatiller diliyoruz. Bu vesileyle bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli velilerimize ve fedakâr öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Yolunuz daima açık olsun sevgili öğrencilerimiz.” dedi.

burdur bahçeşehir kolejimezuniyetTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.