BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE CUMHURİYET COŞKUSU

CUMHURİYETİN 96. YILINA YAKIŞAN KUTLAMA -BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yıl dönümü, Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi'nde düzenlenen coşkulu törenle kutlandı.

CUMHURİYETİN 96. YILINA YAKIŞAN KUTLAMA

-BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE CUMHURİYET COŞKUSU-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yıl dönümü, Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi’nde düzenlenen coşkulu törenle kutlandı. Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri törene, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ecz. Ali Orkun ERCENGİZ, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre ÇAY, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Ömer ÇELİKER ve CHP Burdur İl Başkanı Sayın İzzet AKBULUT katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından ilkokul öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet Korosu, ortaokul öğrencilerince hazırlanan “Nereye Gidiyoruz?” isimli gösteri ve lise öğrencilerinin rol aldığı tiyatro gösterisiyle program sona erdi.

CUMHURİYET COŞKUSUBAHÇEŞEHİR KOLEJİTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.