BURDUR BELEDİYESİ SEMT PAZARI ÖNLEMLERİNİ TAMAMLADI

Burdur Atatürk mahallesinde 4 Nisan Cumartesi günü kurulan Semt Pazarında, vatandaşların sağlığı için gerekli önlemler alınmaya devam ediyor.

Burdur Atatürk mahallesinde 4 Nisan Cumartesi  günü kurulan Semt Pazarında, vatandaşların sağlığı için gerekli önlemler alınmaya devam ediyor.

Pazar alanında güvenli alışverişin sağlanabilmesi için mesafe kurallarına uyulması konusunda vatandaşlar ve pazar esnafı sürekli uyarılıyor. Aynı zamanda Burdur Belediyesi ekipleri tarafından esnafa ve alışverişe gelen vatandaşlara maske dağıtımı yapılırken, vatandaşların, pazar yeri girişine yerleştirilen el dezenfektanlarında, ellerini dezenfekte etmeden pazar alanına girişlerine izin verilmiyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Atatürk Mahallesi semt pazarımızda gereken önlemleri aldık ve vatandaşımızın güvenli mesafede alışveriş etmesi için denetimlerimizi yapıyoruz.Gönüllülerimizin ürettiği maskeleri de yettiği ölçüde halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz, ancak vatandaşımızın da maske konusunda kendi önlemini almasını rica ediyoruz” sözlerini kullandı.

burdur belediyesikorona virüsTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.