Burdur Bucak'ta feci kaza; 1 ölü 6 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, 27 Ocak Perşembe günü saat 20:30 sularında Burdur İli Bucak ilçesi Karapınar Köyü kavşağında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Karapınar kavşağında Yusuf Taşdemir kontrolündeki 07 BAC 059 plakalı otomobil ile Osman E. kontrolündeki 35 DV 0707 plakalı otomobilin karıştığı kazada, 07 BAC 059 plakalı aracın sürücüsü Yusuf Taşdemir ağır yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan Gulagam N. ve 35 DV 0707 plakalı araçta bulunan Osman E., Rufina S., İlyas S., Nazlı S., Leila N. hafif yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralanan vatandaşlar ilk müdahalelerinin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yusuf Taşdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bucak kazaBurdur kazaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.