Burdur Bucak'ta Hırsızlık; Şüpheliler suçüstü yakalandı

Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak Eski Devlet Hastanesi'nden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak Eski Devlet Hastanesi'nden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Bucak'ta Hırsızlık
Olay, 4 Nisan Salı günü gün içerisinde Burdur İli Bucak İlçesi eski devlet hastanesinde meydana geldi.

Eski hastanede neler bulundu?

Edinilen bilgilere göre, Bucak'ta huzurun sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kullanılmayan atıl haldeki Eski Devlet Hastanesi kontrol edilirken, binada bulunan ve kaçmaya çalışan A. T. ve V. A.'yı suç üstü yakaladılar. Kurumda yapılan incelemenin ardından şüphelilerin kaçmaya çalıştığı katta çanta içinde boru anahtarları, boru kesme makası, akülü matkap ve şarjlı matkap ele geçirilirken aynı katta klimaların parçalandığı, musluk başlıkları ve kalorifer peteklerinin söküldüğü tespit edildi.
Bölgede yapılan detaylı incelemenin ardından şüphelilerin olay yerine park ettiği araç bulundu. Aracın kiralık olduğunun tespit edilmesinin ardından araç içerisinde uyuşturucu madde bulundu. Eski devlet hastanesi içerisinde elde edilen bazı malzemelerin ise kısa süre önce başka birisinden çalındığı da gelen bilgiler arasında.

Bucak hırsızlıkBurdur hırsızlıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.