Burdur Çavdır'da Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Burdur'un Çavdır ilçesinde, Denizli-Antalya Karayolu Çomaklıbel mevkiinde meydana gelen trafik kazası, üzücü bir olaya sahne oldu. Bir otomobilin kontrolden çıkarak refüje çarpması sonucu 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Burdur'un Çavdır ilçesinde, Denizli-Antalya Karayolu Çomaklıbel mevkiinde seyir halinde olan bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu yaşanan trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Saat 06.10 sıralarında gerçekleşen olayda, Tofaş marka 15 AAC 367 plakalı otomobili yöneten N.A. (22), direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı ve yol kenarına savruldu.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda, otomobilde sıkışan yaralılar N.A., T.K. (55) ve F.A. (47), olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölhisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yaralılardan T.K. ve F.A.'nın durumu ciddiyetini korurken, otomobil sürücüsü N.A.'nın alkol oranının 0.75 promil olduğu belirlendi.

Burdur'un Çavdır ilçesinde meydana gelen bu trafik kazasının detaylarına ilişkin soruşturma devam etmektedir.

[H]20188[/H]

Denizli Antalya karayolu kazaÇavdır kazaBurdur kazayaralamalı kazaTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.