Burdur Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nda Seçim Heyecanı

Burdur Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Olağan Genel Kurulunu tamamladı.Dün saat 10.00 - 12.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula tek aday olarak katılan Hüsnü Şakı, yeniden başkan seçildi.

Burdur Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Olağan Genel Kurulunu tamamladı.Dün saat 10.00 – 12.00 saatleri arasında Burdur Belediyesi Sergi ve Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula tek aday olarak katılan Hüsnü Şakı, yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yaptığı genel kurul toplantısı sonrası konuşan Başkan Şakı, “Çiftçilerimizin arazilerini koruma amaçlı hizmet vermekteyiz. Başkanlığımız 1941 yılında kurulmuş olup, önceleri çok aktif olarak hizmet vermekteydi. Şu an pasif duruma düştüğü için 2 personelle görev yapmaktayız. Yönetim kurulu olarak ta hiçbir şekilde maaş ve huzur hakkı almamaktayız. Görevimi gönüllü olarak yapıyoruz. En büyük sıkıntımız koruma parası. Kimseyi mağdur etmeden çalışan personellerin maaş ve sigorta masraflarını çıkaracak şekilde cüzi miktarlarda ürüne göre koruma parası alıyoruz. Merkezde toplam 925 üyemiz bulunuyor” dedi.

İŞTE ŞAKI’NIN YENİ MECLİSİ
Asil üyeler: Hüsnü Şakı (Başkan), Murat Tekin, Ali Zorlu, Serdar Can, Rıza Aldemir

Yedek Üyeler: Osman Ekicibaşı, Ramazan Akkaya, Fatih Bedir, Mehmet Özdemir, İrfan Topuz

MURAKABE HEYETİ

Asil üyeler: İsmet Varol, Namık Kemal Özkan, Kemal Kubilay, Hasan Ali Daldal, Kamil Özcan

Yedek Üyeler: Mahmut Yılmaz, Erol İlden, Veli Akkoç, Fevzi Tekin, Halil Kutlu

Burdur Çiftçi Malları KorumaHüsnü ŞakıTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.