Burdur'da 2'nci Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası nefes kesti

Burdur'da düzenlenen 2'nci Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası, heyecan dolu maçlara sahne oldu. Erkeklerde Ankara Pochet, kadınlarda ise Aliağa Veteran 1'inci takım şampiyon oldu.

Burdur'da 2'nci Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası sona erdi

Burdur'da 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2'nci Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası, heyecan dolu maçlara sahne oldu.

Turnuvaya, 35-50 yaş arası sporcuların oluşturduğu 4 erkek ve 6 kadın takımı katıldı. Erkeklerde Ankara Pochet, Adana Veteran Takımı ve Ankaragücü Veteran Takımı finale kaldı. Kadınlarda ise Aliağa Veteran 1'inci takım, Aliağa Veteran 2'inci takım ve Denizli Veteran Takımı finale yükseldi.

Final maçlarında Ankara Pochet, Aliağa Veteran 1'inci takımı yenerek erkeklerde şampiyon oldu. Kadınlarda ise Aliağa Veteran 1'inci takım, Aliağa Veteran 2'inci takımını mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Turnuva, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Burdur Bölgesi A Klasman Hentbol Gözlemcisi Mehmet Şimşek ve Türkiye Hentbol Federasyonu Veteran Kurulu Başkanı Ayten Altun'un katılımıyla sona erdi.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, turnuvanın çok çekişmeli geçtiğini söyledi. Türkiye Hentbol Federasyonu Veteran Kurulu Başkanı Ayten Altun ise, "Üç gün boyunca kaliteli ve güzel seyir zevkiyle centilmence mücadele eden takımlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

hentbol turnuvasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.