Burdur’da 3 Kaçak Avcı Yakalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Burdur Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri sırasında Karataş Gölü Yaban Hayatı Geliştirme sahası sınırlarında av yapmakta …

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Burdur Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri sırasında Karataş Gölü Yaban Hayatı Geliştirme sahası sınırlarında av yapmakta olan 3 şahıs hakkında tutanak tutuldu.

Yapılan kontrolde avcılardan sadece birinin vizesini yaptırmadığı, diğerlerinin ise evraklarının tam olduğu ve silahlarının takozunun takılı olduğu tespit edildi.3 avcıya da ava yasak saha ve istasyonlarda avlanmaktan, vizesi olmayan avcıya ise avcılık belgesi olmadan av yapmak suçlarından idari yaptırım kararı düzenlendi.

Kaçak AvcılıkTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.