Burdur'da 5 günlük hava durumu ?

Burdur'da bu hafta hava durumu nasıl olacak? diye soranlar için hafta boyu Burdur geneli hava durumunu sizler için derledik. İşte Burdur'da bu hafta hava durumu...

Burdur'da bu hafta hava durumu nasıl olacak? diye soranlar için hafta boyu Burdur geneli hava durumunu sizler için derledik.
Kurak geçen bir kışın ardından tüm Türkiye genelinde yağış beklentisi yaşanırken, Mart ayı ile birlikte yağışlar yaşanmaya başlandı. Hafta sonu Burdur için yapılan fırtına uyarılarının ardından bu hafta da sağanak yağış tahmini bulunuyor.
Bugün için turuncu kod uyarısı verilen Bucak ilçesi haricinde Burdur, Kemer, Ağlasun ve Çeltikçi için sarı kod uyarısı bulunuyor. 
Meteorolojinin bu hafta için verdiği hava durumu tahminlerine göre;
13 Mart Pazartesi günü sağanak yağış beklenirken en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olacak.
14 Mart Salı günü ise sağanak yağış beklentisi bulunuyor ve en düşük sıcaklık 3 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olacak.
15 Mart Çarşamba günü ise sağanak yağış beklentisi bulunuyor ve en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak.
16 Mart Perşembe günü ise sağanak yağış beklentisi bulunuyor ve en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak.
17 Mart Cuma günü ise sağanak yağış beklentisi bulunuyor ve en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olacak.

 

Burdur hava durumuBurdur sağanak yağışBurdurda hava nasıl olacakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.