BURDUR’DA 752 SANDIKTA 199 BİN 90 SEÇMEN OY KULLANACAK

Burdur Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Orhan Kılıç ve Daire Müdürlerinin katılımıyla Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. 752 SANDIKTA 199 BİN 90 SEÇMEN OY KULLANACAK Milli …

Burdur Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Orhan Kılıç ve Daire Müdürlerinin katılımıyla Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi.

752 SANDIKTA 199 BİN 90 SEÇMEN OY KULLANACAK

Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıda Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur merkez olmak üzere 11 ilçede bulunan 313 sandık bölgesinde kurulacak 752 sandıkta toplam 199 bin 90 seçmenin oy kullanacağını açıkladı. Burdur’un huzur ve güvenli bir ortamda seçime gideceğini açıklayan Burdur Valisi Hasan Şıldak, Burdur İl Emniyet Müdürlüğünün 96 sandık bölgesinde kurulacak 422 sandıkta toplam 125 bin 923 seçmeden, Burdur İl Jandarma Komutanlığının ise 217 sandık bölgesinde kurulacak 330 sandıkta toplam 73 bin 167 seçmeden sorumlu olduğunu belirterek, asayiş ve güvenliği sağlayacaklarını belirtti.

Seçim Güvenliği Toplantısında konuşan Vali Hasan Şıldak, “İl Seçim Güvenlik Kurulumuzun üçüncü toplantısını yapıyoruz. Malumunuz 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine 17 gün kaldı. İlimizde kent merkezi, ilçelerimiz ve bütün köylerimizi esas alarak yaptığımız seçim güvenliği planlamalarını şu ana kadar gelinen süreçteki mevcut durumu değerlendirmek üzere bugün seçim güvenliği toplantımızın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Güvenlik birimlerimiz, kaymakamlarımız ve diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın katılımı ile yapacağımız bu toplantının hayırlı ve faydalı sonuçlar vermesini temenni ediyorum. Seçimle ilgili süreci tüm ülkemizde olduğu gibi İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonu altında Valiliğimiz olarak ve bütün ilgili birimlerimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Seçimin huzurlu bir ortamda ve güvenlik içinde cereyan etmesi ve seçim öncesi döneminde aynı şartlar altında gerçekleşmesi, bütün siyasi partilerin propaganda faaliyetlerini YSK Kararları ve Seçim Mevzuatında belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde yerine getirebilmeleri ve rahat bir ortamda bunu sağlayabilmeleri adına gerekli bütün tedbirleri aldık” dedi.

seçimValisi Hasan ŞıldakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.