Burdur'da ahır yangını güçlükle kontrol altına alındı

Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Küçükalan köyündeki bir ahırda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlüklü kontrol altına alınabildi.

Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Küçükalan köyündeki bir ahırda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlüklü kontrol altına alınabildi.
Edinilen bilgiye göre, Küçükalan köyünde Halil Şimşek’e ait ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözlerden de destek alınan yangın güçlükle kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başladı. Yangında herhangi bir can kaybının olmaması ise tek teselli kaynağı oldu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Burdur yangınÇavdır yangınTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.