BURDUR’DA BELEDİYE MECLİSİNE TEPKİLER SÜRÜYOR BİR TEPKİ DE İYİ PARTİ’DEN

4 Mart 2020 Çarşamba günü Burdur Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Mecliste 18. Madde uygulamasının şekline itiraz eden Ak Parti Grubunun Toplantı Salonu’nun terketmeleri nedeniyle CHP’li, 2 İyi Parti’li ve 1 MHP’li üyenin katılımlarıyla devam etti.

4 Mart 2020 Çarşamba günü Burdur Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.

Mecliste 18. Madde uygulamasının şekline itiraz eden Ak Parti Grubunun Toplantı Salonu’nun terketmeleri nedeniyle CHP’li, 2 İyi Parti’li ve 1 MHP’li üyenin katılımlarıyla devam etti. Toplantıya devam eden İYİ Partinin meclis üyelerinden Mesut Özcan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İYİ Parti Meclis Üyesi Mesut Özcan: “U T A N I Y O R U M… Bugün yine Burdur Belediyesi Meclis toplantısında demokrasinin, halkın, cumhuriyetin kürsüsünde konuşmamın engellenmesi, yarıda kesilmesi, tahammül edilmemesinden; Ayrıca siyasi görüşlerine katılmadığım bir bayan meclis üyesinin de konuşmasının engellenmesi, üzerine yürünmesi ve saldırılmasından dolayı utanıyorum. Burdur Belediyesi olarak bu ayıp bize yeter. Böyle olmamalıydı.” sosyal medya paylaşımı ile tepkisini dile getirdi.

Mesut Özcanİyi PartiBURDUR’DA BELEDİYE MECLİSİTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.