BURDUR’DA BİR İLK OTOBÜSÜ GELİN ARABASI YAPTI

Burdur İlinde Halil Yıldız ile evlenen Büşra Yıldız, gelini babaevinden “gelin arabası” olarak süslediği yolcu otobüsüyle aldı.

Burdur İlinde Halil Yıldız ile evlenen Büşra Yıldız, gelini babaevinden “gelin arabası” olarak süslediği yolcu otobüsüyle aldı.

Burdur’un Kemer İlçesi Yakalar Köyü’nde yaşayan ve özel bir turizm firmasında çalışan Halil Yıldız, Büşra Yıldız ile dünya evine girdi.

Turizm firmasının kullandığı yolcu otobüsünü düğün günü gelin arabası yapmaya karar veren Yıldız, süslediği otobüs ile gelinin Burdur Merkezdeki babaevinin önüne geldi.

Oynanan oyunların ve takı merasiminin ardından gelin, gelin otobüsüne binerek Burdur Kemer’e konvoy ile gitti.

İlginç görüntülerin ortaya çıktığı düğün sonrası açıklama yapan Yıldız, düğünümüzü kendi ekmek teknemiz ile yaparak Burdur’a bir ilk olsun istedik dedi.

Çok mutlu olduklarını dile getiren damat Yıldız, “Yakın akrabama ait turizm firması çalışanı olarak kendi ekmek teknemiz olan otobüsü düğün arabamız yaptık. Eşim bana muavinlik de yaptı. Ömür boyu unutamayacağımız bir anı yaşadık.” diye konuştu.

gelin arabasıHalil YıldızBüşra YıldızTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.