BURDUR’DA ÇİFTÇİNİN BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ve yönetimi, S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh Eroğuz’u makamında ziyaret etti.

Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ve yönetimi, S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh Eroğuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Şeker İş Sendikası Başkanı Mustafa Onay’da bulundu.

2020 yılı için Burdur hayvancılığı ve tarımı konularında bir araya gelen başkanların öncelikli başlıkları Burdur Şeker Fabrikası ve pancar konuları oldu. Çiftçi ve hayvancılık konularının da masaya yatırıldığı gün de Başkanlar ay ay yol haritası belirlenmesi için ortak kararda aldılar.

Çiftçi dostu iki kurum olarak bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Nasuh Eroğuz, ” 2020 yılında çiftçiler adına neler yapabileceğini, sorunlarının nasıl çözülebileceği konularında istişarelerde bulunduk. Gelecek aylarda yapılan çalışmalar ile ilgili tekrar toplanma kararı aldık” dedi.

Ziyaretin Burdurlu çiftçiler ve hayvancılar için verimli geçtiğini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay Burdur Şeker Fabrikası ve Pancar konularında başlıkların belirlendiğini söyledi. Başkan Kubilay önümüzdeki aylarda hayvancılık ile ilgilenen çiftçiler için Pancar Kooperatifi ve Ziraat Odası ile birlikte Şeker Fabrikası Genel Müdürünü ziyaret edeceklerini söyledi.BOMBA15

Nasuh EroğuzBurdur Ziraat OdasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.