Burdur'da çocuklar mahalleliyi çileden çıkardı

Burdur'un Burç Mahallesi'nde 4 çocuk, öğlen saatlerinde zile basıp kaçarak vatandaşları çileden çıkardı. Mahalleli, bu çileye bir son verilmesini istedi.

Burdur’da bir mahalleye gelen 4 çocuk, zillere basıp kaçmayı alışkanlık haline getirince vatandaşlar duruma öfkelendi. Mahalleli, bu çileye bir son verilmesini istedi.

Burdur’un Burç Mahallesi Şehitözpolat Caddesi’nde 4 çocuk, öğlen saatlerinde zile basıp kaçarak vatandaşları çileden çıkardı. Sürekli tekrarlanan bu durum ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

O anlar kamerada

Mahallede yaşayan vatandaşlar sürekli olarak zillere basıp kaçan çocuklardan sıkıldıklarını belirtirken o anlar ise bir binada bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde kaldırımda 4 çocuğun yan yana yürüdüğü ve daha sonra 2 çocuğun gözcülük yaparken 1 çocuğun ise bir binaya ait zillere bastığı daha sonra ise olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

Burç Mahallesizile basıp kaçan çocuklartepkiBurdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.