Burdur’da Denetim Serbestli Hükümlüler 3 bin Fidan Dikti

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Burdur Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle, Orman Haftası (21-26 Mart) münasebetiyle 21 Mart 2019 günü, Burdur Büğdüz köyü mevkiinde, 26.000 m2'lik bir alanda …

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Burdur Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle, Orman Haftası (21-26 Mart) münasebetiyle 21 Mart 2019 günü, Burdur Büğdüz köyü mevkiinde, 26.000 m2’lik bir alanda “Adalet Ormanı” oluşturulmuş, bu kapsamda denetimli serbestliğe tabi hükümlüler ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri adalet ormanına 3.000 fidan diktiler.

Ağaçlandırma çalışması kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI, Adalet Komisyon Başkanı Hacı Süleyman ARSLAN, Burdur Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar ile Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri de katıldı.

fidan dikimifidanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.