Burdur'da depremzede öğrencilerin kayıt ve nakil işlemi tamamlandı

Burdur'da deprem bölgesinden gelen öğrencilerin eğitimlerini sürdürüyor. Peki Burdur ve ilçelerinde kaç afetzede öğrenci eğitim görüyor? İşte detaylar...

Burdur'da, deprem bölgesinden gelen depremzede öğrencilerin eğitim ve öğretimleri devam ediyor.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Burdur ve 9 ilçesinde okullara yerleşen 1377 öğrenci eğitim öğretim görüyor.
Asrın felaketi olarak tanımlananan Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından 11 ilde yıkım yaşanırken, bölgedeki depremzedeler AFAD'ın belirlediği şehirlere gelerek yaşamlarını burada sürdürmeye başladılar. 
Depremzede öğrencilerin kayıt ve nakil işlemlerinin tamamlandığını belirten Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "  Burdur Merkeze yerleştirilen öğrenci sayısı 796, Bucak ilçesi 401, Ağlasun 7, Çeltikçi 3, Yeşilova 22, Karamanlı 26, Tefenni 20, Çavdır 12, Gölhisar 88, Altınyayla 2 Kişi olacak şekilde Burdur ve ilçelerine toplamda 1377 depremzede öğrenci okullara yerleştirildi." denildi.

 

Burdur depremzede öğrencilerdepremzede öğrencilerBurdur İl Milli Eğitim MüdürlüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.